Onze Coaches

het crossfit waddinxveen coaches team professionele begeleiding
Berlinda Verweij CrossFit Waddinxveen 0182 Level 2 Trainer

Berlinda Verweij

CrossFit Level 2 trainer
Frank Straver level 1 crossfit coach bij crossfit waddinxveen 0182

Frank Straver

CrossFit Level 1 Trainer
crossfit coach crossfit waddinxveen

Roos de Klerk

CrossFit Trainer (assistent)

De eigenaren van CrossFit Waddinxveen

Op deze pagina geven we je een korte introductie over wie wij zijn. Als trotse eigenaren kunnen we zeggen dat CrossFit Waddinxveen 0182 DE enige CrossFitbox in Waddinxveen is. Na bijna 10 jaar zijn wij een echt onderdeel van het Waddinxveense sportlandschap geworden.

box eigenaren crossfit waddinxveen frank straver en berlinda verweij

Maar wie zijn wij eigenlijk?

Wij, Berlinda Verweij en Frank Straver, zijn eigenaar van CrossFit Waddinxveen. Berlinda begon in 2014 met bootcamptrainingen op straat. Telkens groeide het bedrijf stukje bij beetje door en ondertussen zijn wij gegroeid naar een stabiele en ruime sportschool (1100m2) aan de Staringlaan in Waddinxveen.

Berlinda (Level 2 CrossFit Coach) heeft haar roots liggen in de turnsport. Ze heeft lange tijd op hoog niveau geturnd en is nog steeds zeer actief in deze veelzijdige sport. Verder mag ze zich oprecht een specialist in gewichtheftechniek noemen. Ook is Berlinda een aantal jaren als CrossFit wedstrijdatleet op nationaal en internationaal niveau actief geweest. Nu ligt haar focus op de box en haar gezin. Als moeder van 2 prachtige dochters is ze ervaringsdeskundige in het trainen tijdens en na de zwangerschap. Dit alles gecombineerd met jarenlange ervaring in het onderwijs maakt haar een goede coach met een scherp oog voor detail.

Frank (Level 1 CrossFit Coach) was in zijn kinderjaren vooral actief in de atletieksport. Als het gaat over hardlooptechniek, conditietraining en krachttraining ben je bij hem het juiste adres. Door blijvende blessures in het hardlopen besloot hij in 2016 voor het eerst te gaan CrossFitten. Na een aantal jaar fanatiek te trainen en steeds dichter bij CrossFit Waddinxveen betrokken te raken heeft Frank zijn zakelijke carrière stopgezet en is hij nu samen met Berlinda eigenaar van deze prachtige box.

frank en berlinda crossfit waddinxveen met weightvest

Waarom wij doen wat we doen?

Wij willen iedereen die bij ons traint telkens weer die prikkel geven. Zo gaan we iedere training weer op zoek naar de uitdaging. Als je onze leden vraagt waar wij in uitblinken dan is dat de persoonlijke aandacht en begeleiding. Samen met onze leden zetten wij ons iedere dag in om iedereen die bij ons traint een uitdaging te geven. Dat is wie wij zijn en waar wij voor staan! Beginner of gevorderd, geblesseerd of juist niet, jong of op leeftijd. Dit alles doen wij op onze eigen manier en vaak net even anders dan de rest. Wij dagen jou uit om erachter te komen of onze stijl ook bij jou past!

Als je op Google gaat zoeken naar CrossFit dan vind je voornamelijk de topatleten met de afgetrainde lichamen, de grootste gewichten en de lastigste skills. Maar vergis je niet, dit is niet wat CrossFit is. CrossFit is er juist op gericht om iedereen de mogelijkheid te bieden fitter en sterker te worden ongeacht je niveau. Neem ook eens een kijkje op de officiële website van CrossFit.

Onze visie is dat wij jou de kans willen geven om op een verantwoorde en veilige manier te bewegen. Met persoonlijke aandacht willen wij ervoor zorgen dat jij in een gezond en fit lichaam ouder kunt worden. We streven naar een open en voor iedereen toegankelijke sfeer zodat jij je iedere dag weer welkom voelt.

Weg met die drempel!

Bij CrossFit Waddinxveen hoef je niet bang te zijn dat je vreemd wordt aangekeken als je voor de eerste keer meetraint! Iedereen weet echt nog wel hoe ze ooit zelf zijn begonnen met CrossFit. Vaak horen we dat mensen eerst fit willen zijn voordat ze met CrossFit beginnen maar de waarheid is natuurlijk precies andersom. Wil je meer weten over ons lesaanbod of wil je sfeer komen proeven? Boek dan nu die gratis proefles zodat wij ook jou kunnen begeleiden naar de fittere versie van jezelf!

een impressie van CrossFit waddinxveen 0182

crossfit waddinxveen entree
crossfit waddinxveen endurance hour
crossfit waddinxveen grote zaal tijden workout
crossfit waddinxveen liftruimte oly hour
crossfit waddinxveen materiaalopslag
crossfit waddinxveen trainingsruimte 2
Crossfit Waddinxveen trainingsruimte 2
crossfit waddinxveen entree

Bij CrossFit Waddinxveen vind je alles wat je als CrossFitter maar kunt wensen. Doordat we over meerdere trainingszalen beschikken is er altijd ruimte beschikbaar. Of je nu een begeleide training wil volgen of voor jezelf wil trainen in de open gym.

In iedere zaal vind je ruime keuze aan barbells, gewichten en andere trainingsmaterialen, zoals een volledige arsenaal aan strongman materiaal en zeer ruime keuze cardioapparatuur. Denk dan aan de Assault Bike, Echo Bike, Assault Runner, Bike-erg, Ski-erg of Row-erg. Daarnaast is ons pand gelegen aan rustige weg zodat we veilig buiten kunnen hardlopen. 

Naast ons uitgebreide rooster en specialistische kennis op alle vlakken van CrossFit, vind je bij ons een enthousiaste en gevarieerde community. Of je nu “gewoon” 2x per week een wodje wil doen, herstellende bent van een blessure of dagelijks met deze prachtige sport aan de slag wil. Iedereen heeft één drive: fitter worden of fit blijven!

Chat openen
1
Hi, Frank hier van CrossFit Waddinxveen. Kan ik je ergens mee helpen?